WAAROM VERKOOPT EEN WONING IN LELYSTAD JUIST NU TEGEN EEN TOPPRIJS?

Heeft u een koopwoning in Lelystad en denkt u erover om binnenkort uw woning te koop te zetten? Dan bent u nu in de mogelijkheid een topprijs te krijgen voor uw woning!

Er zijn twee redenen waarom juist woningen in Lelystad een (extreem) hoge verkoopprijs halen:


  1.  Mede door corona is er een volksverhuizing ontstaan van mensen die een woning verkopen in de Randstad en verhuizen naar het platteland. Werken-op-afstand betekent dat veel mensen maar 1 dag per week op kantoor hoeven te zitten. Verder van je werk wonen maakt dan niet meer zoveel uit. 


  1. Veel mensen uit de Randstad verkopen haar woning tegen topprijzen en zoeken vaak een grotere woning met een (grotere)tuin. Meer ruimte en groen. Om een passende koopwoning in Lelystad te bemachtigen. is men bereid een hoge prijs te betalen voor uw woning.

 

Hoe ziet de woningmarkt in Lelystad er momenteel uit? Wat valt op? 

Op dit moment staan er in heel Lelystad slechts 84 woningen beschikbaar en 170 staan in optie of zij onder voorbehoud verkocht. Dat is heel weinig tegen een sterk groeiende vraag. 

Voor u als woningverkoper is dit de ideale positie. 

Ik ben voorstander om in deze koopwoningmarkt gedurfde koopprijzen te vragen. En het werkt. Mijn stelregels zijn “Durf te vragen” en “Wie vraagt, wint”. 


“Wie vraagt, wint”

Ronald,Peters, VBO-makelaar 


..Of RP Makelaardij binnenkort ook eens langs kan komen om uw mogelijkheden te bespreken? Natuurlijk! Met alle plezier kom ik bij u langs. Binnen een uurtje weet u welke topprijs voor uw koopwoning mogelijk is en wat onze aanpak is om uw woning te verkopen.

Voor het maken vaan een afspraak, ga naar het contactformulier en vul uw gegevens in.