Woning verkopen aan investeerder

Er zijn veel particuliere investeerders op zoek naar goede woningen die men kan verhuren of om op te knappen om daarna weer door te verkopen. U kunt hiervan profiteren door uw woning aan te bieden aan investeerders. Uiteraard helpt RP Makelaardij u hierbij om dit proces goed voor u te laten verlopen.

Komt er een koopverbod op woningen voor investeerders?

 Er verschijnen de laatste tijd berichten in de media, dat diverse gemeenten en grote steden in voorbereiding zijn op een koopverbod van woningen voor investeerders. De reden is dat men particuliere kopers, starters meer kans willen geven om een woning te kopen. Er wordt geroepen dat het koopverbod al in 2022 ingaat. RP Makelaardij ziet voor u als woningbezitter kansen om uw woning dit jaar nog aan een investeerder te verkopen. Waarom is dit een kans voor u? 

 • Particuliere investeerders zullen naar verwachting haast willen maken in dit jaar nog koopwoningen te kopen.
 • Hierdoor zullen zij bereid zijn een hogere prijs dan normaal te betalen voor uw woning.
 •  

  Voordelen als u verkoopt aan een investeerder?  

  • U ontvang snel biedingen. 
  • De investeerder koopt vaak zonder ontbindende voorwaarden. Koopakte getekend? Dan is de verkoop definitief. U weet dus snel waar u aan toe bent. 
  • Er is vaak geen financiering nodig; dus overdracht van uw woning kan snel. ( dat bepaalt u zelf) 
  • U hoeft uw woning niet netjes te maken voor bezichtigingen.
  • U bespaart honderden euro’s, immers u hoeft bijvoorbeeld geen foto's en video te laten maken. 

  Let op: U bent niet verplicht aan een investeerder te verkopen. Krijgt u geen goede prijs dan zet RP Makelaardij uw woning alsnog te koop op Funda, Huislijn en vbo.nl.

  Denkt u eraan om uw woning aan een investeerders te verkopen?
  Moet u eigenlijk (te)veel aan uw woning opknappen om de woning verkoopklaar te maken? Heeft er daar geen tijd of geld voor? Dan is verkopen aan een investeerder een mogelijke oplossing.

  Neem vrijblijvend contact met mij op voor advies