Tweede woning aankopen en verkopen

Een tweede woning kopen is tegenwoordig populair. zowel in Nederland als landen als Spanje, kopen steeds meer  mensen een (tweede) woning. Koopt u een woning in Nederland dan schakelen ongeveer de helft van de kopers een aankoopmakelaar in. zodat men geen 'kat in de zak' koopt en dat men op financieel, bouwkundig en in de onderhandelingsfase goed wordt bijgestaan. 

Voor het kopen van een tweede woning in het buitenland, is dat minder gebruikelijk. Veel mensen kopen rechtstreeks van de aanbieder of projectontwikkelaar. Echter haar belang is om de woning aan u te verkopen. Dus kun je dan spreken van een onafhankelijk advies?  

Wilt u onafhankelijk bijgestaan worden door een een ervaren makelaar? Neem contact met ons op voor meer informatie. 

Uw tweede woning verkopen 

RP Makelaardij focust in het buitenland op Spanje echter wij hebben een groot nerwerk in andere landen. Zo koppelen wij altijd aan de juiste makelaar. Hoe zorg ik dat mijn woning met succes wordt verkocht? Een groot deel van uw succes valt of staat met een sublieme presentatie online. Voor ons is het buitenleven minstens zo belangrijk als uw woning.Hier ziet u onze expertise goed in terug. 

Wat is ons werkgebied? 

Voor aankoopbemiddeling tweede woning(en) zijn wij actief in heel Nederland en Spanje. Daarnaast is er een groot netwerk van goede, onafhankelijke makelaars in landen waar wij minder aanwezig zijn.  

Tweede woningpresentatie

Hier ziet u een voorbeeld van een tweede woningpresentatie. Het accent ligt op het groen waarin de woning prachtig ligt verscholen.  

Neem vrijblijvend contact met mij op

foto shoot

foto shoot

foto shoot

plattegrond