Tweede woning kopen en verkopen

Een tweede woning kopen is tegenwoordig populair. Niet alleen in Nederland maar ook in bijvoorbeeld in Spanje. Zeker wanneer u een woning in het buitenland koopt, is het verstandig om ons als aankoopmakelaar in te schekelen. Immers, u kunt de spelregels niet en u wilt geen 'kat in de zak' kopen,toch? Als erkende makelaar begeleiden wij u in bouwkundig en precdureel opzicht en zorgen ervoor dat u koopt tegen de scherpste prjis mogelijk.  

Een woning kopen in Spanje

Het koopproces in Spanje is anders dan dat wij in Nederland gewend zijn. Daarom is een goede onderteuning van betrouwbare partijen zo belangrijk. Als aankoopmakelaar zijn wij ook uw 'kritische'spiegel. In de voorbereidingsfase stellen we u vele vragen met als doel te koomen tot een zgn. 'short list'. Op deze lojst staan woningen die bijna 100% aansluiten op uw wensen en eisen. Zo gaat u straks gericht naar Spanje om deze woningen te bekijken. Deze aanpak bespaart u ook veel tijd en geld.  

Een tweede woning verkopen

Hoe zorg wij ervoor dat uw woning snel, tegen een goede prijs wordt verkocht? Een groot deel van het  verkoopsucces staat met een sublieme presentatie op Funda en andere, relevante woningverkoopwebsites. Wij beseffen goed dat voor kopers van uw tweede woning, het buitenleven minstens zo belangrijk als de woning zelf.Hier ziet u onze expertise goed in terug. 

Hier ziet u een voorbeeld van een tweede woningpresentatie. Het accent ligt op het groen waarin de woning prachtig ligt verscholen.  

Neem vrijblijvend contact met mij op

foto shoot

foto shoot

foto shoot